Ossian 1 år

Förra veckan fyllde vår lilla bebis Ossian 1 år. Vilket faktiskt betyder att han inte är bebis längre! Helt galet vad tiden går fort. Men i söndags så var det kalas för den stora killen och massa paket att öppna, tur man har en storebror som gärna hjälper till. Det var lite svårt att fokusera helt på paketen, speciellt när första paketet innehöll en stor gosig ko! Hur söt är inte den? :D Sen när faster tog fram kameran så var den roligare än alla paket, hehe! Älskar att jag fått en liten kille som tycker om att bli fotad, speciellt när storebror inte längre är så intresserad! ;)

Ett mycket trevligt kalas. Annars är det mycket som händer just nu privat, kommer berätta lite mer om det senare, men det är stora förändringar på gång. :)

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Kalas 1 år

Leave a reply

Your email address will not be published.