God fortsättning

Jag hade en helt underbar julhelg! Lördags förmiddagen började vi att tillbringa med pojkens föräldrar och ena bror, med lite paketöppning och jullunch. Sedan satte vi oss i bilen och följde solens nedgång ut mot Väddö och vårt landställe. Där han vi se sista halvan av Kalle och fika go-fika. Ute på landet var mamma, pappa och farmor. Efter ett tag kom även min bror och fästmö och senare under kvällen min faster.

Efter Kalle och Fika så vankades det snart middag, och jag hade längtat så himla mycket! Även om jag ätit annan julmat tidigare så är det inget emot den som mamma gör, mums! Efter allt var undanplockat och julgodiset framplockat så kom “tomten” eller som i vårat fall är jag. Har dock börjat inse att detta måste ändras på när det kommer småttingar i familjen, man kan väl inte ha en ung kvinnlig tomte? :P

Många paket var det och massa trevligt fick man. En toppen julafton helt enkel.

Vi stannade alla ute på landet ända till måndag eftermiddag då vi packade ihop för att åka hem och lämna alla saker och sedan gå på bio som mamma fått i födelsedagspresent. En riktig lugn och skön helg helt enkelt.

1 Comment

  1. by stina pettersson on December 28, 2011  8:21 pm Reply

    Gud så fina foton, Så mycket värme och färg. Jättefint.

Leave a reply

Your email address will not be published.