Packning i all ära.

Bild från förra helgen, testade mitt nya Close-up filter. Har inte riktigt fått haj på det än.

Oj va dåligt bloggande det blir! Full rulle den här helgen. Fredagskvällen blev det IKEA och en massa shopping, alltid lika kul :) Tog det ganska lugnt på kvällen i och för sig. Lördagen så vart det först att åka runt för att testa massa sängar, vi tänkte nämligen köpa en ny säng till nya lägenheten. Och till slut så hittade vi en :) blir skit bra! Sen var det packa som gällde, och rensning av garderoben, så nu ligger alla kläder i kartonger förutom det som ska användas i veckan. Vet inte hur man kan bestämde kläder i förväg dock, jag brukar alltid ta det som för dagen känns bra. Men nu blir det inte så mycket att välja mellan ;)

Idag så började jag dagen med att gå upp tidigt för att åka iväg och fota två små fina pojkar, vilket var väldigt roligt. Ni kommer få se bilder sen, när jag hinner fixa dom! :P
Sen har jag packat, packat och packat. Trots de så känns det som att allt fortfarande är kvar och rummet ganska fullt. Men men, blir att jobba nu i veckan på kvällarna. Om tre dagar så får vi ju vår fina lägenhet!! :D så sen blir det nog lite målning på kvällstid. Jaja, nu ska jag packa lite till innan det är dags att sova.

Måste bara poängtera att flyttkartonger inte är min vän!

5 Comments

 1. by Emelie on February 1, 2012  8:58 am Reply

  Vilket coolt namn du har på din blogg! ^^

 2. by Emelie on February 1, 2012  10:58 am Reply

  Prickarna var där från start :l Kollade runt i stilmallen och kodmallen och hittade inget som liknade det. Jag har blogg.se så det ser lite annorlunda ut än det du skrev ^^ Men jag får leta vidare, det är ingen katastrof att dem finns, bara lite irriterande :P

 3. by Emelie on February 1, 2012  11:15 am Reply

  Nu funkade det! :D Tack så jätte mycket ;)

 4. by joanna on February 1, 2012  2:32 pm Reply

  svar_ har lagft till dej nu:)

Leave a reply

Your email address will not be published.