Vår resa till Göteborg

Här kommer några bilder från Göteborg och vårt hotell som vi bodde på mitt på Avenyn. Toppen mysigt och hejdundrands god fyrarätters middag vi fick på nyårsafton.

Vi tillbringade ganska mycket tid på hoteller då det spöregnande två dagar utav fem, och för att vi kände för att slappa en del på våran resa. Så det passade oss alldeles utmärkt att det var ett så fint och mysigt hotell. Vi var även på en del hockey då det var Europas största hockey cup nere i Göteborg för pojkar 98. Så vi såg några matchen som min fästmans (som det nu heter) brorson spelade. Dock gick det inte så bra för dom och dom fick åka hem ganska tidigt i cuppen. Men duktig är han! En helt underbar resa med god mat, massa slappande, träffa några gamla vänner och vara med bästa killen.

Leave a reply

Your email address will not be published.