Winter wonderland

Winter Wonderland

Så här vackert var det förra lördagen när jag satt i bilen på väg till pojkvännen, kände hur det kliade något oändligt i fingrarna efter kameran så jag svängde in på en mindre väg och stannade för att fota lite. Körde även vidare ner mot vattnet, otroligt vackert!

Var förbi och hjälpte min bror och svägerska att flytta in i deras nya lägenhet igår efter jobbet, så otroligt fin lägenhet!! Inte så konstigt eftersom att den är nybyggd, men ändå! Dom kommer få det så himla bra där. Ett stort plus är ju att det är promenadavstånd till dom från vår lägenhet ;) toppen!
Det var dock mycket jobb, dom hade hållit på med att flytta sedan ett på dagen, och självklart när det är flera hushåll i huset som ska flytta in så pajar hissen. Stackars pojkar som fick bära upp allt! Tur att dom var många, och väldigt starka. Stor eloge till dom! Jag var ju taktisk och kom när det mesta var klart ;) Hjälpte till med att packa in i köksskåpen och hämtade pizza till dom hårt arbetande grabbarna.

I kväll är det IKEA som gäller, var ett tag sedan jag var där nu. Och nu har man definitivt en anledning att åka, måste ju ha massor av grejer till nya lägenheten! :D Resten av helgen blir fullt upp med rensande och packande.

2 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.