Massa flyttkartonger blev det.

Flyttkartonger

Mitt liv i kartonger i porten. Taget med iPhone.

Ojoj, denna helg har varit full rulle alltså! Att det ska ta så mycket tid att flytta? ;) Lördagen började med att packa ner det sista, hämta flyttbilen, fylla hela bilen med mitt liv i kartonger, bära in allt från bilen till porten där nya lägenheten ligger och sedan slussa upp det med hissen och in i lägenheten. Vi var otroligt effektiva i alla fall tycket jag. Jag hade otroligt bra bärhjälp och min mamma och svägerska befann sig i lägenheten och hjälpte mig att packa upp köket, då dom inte får bära :)
Sen kom två kompisar förbi, som vi faktiskt har blivit granne med! :D så himla roligt! Så det blev inte så mycket mer uppackande den kvällen, det blev öl, snacks och massa trevligt sällskap istället. Som en liten mini-inflyttningsfest :P haha!

Söndagen ställdes klockan i hyffsad tid för att hinna med så mycket som möjligt, jag satte upp lite gardiner och disckade lite glas och koppar som var dammiga från flytten. Sen åkte vi och en vän iväg för att hämta hem en bäddsoffa som vi ska ha i vardagsrummet. Det var en händelse som aldrig kommer att glömmas. Den va så otroligt tung! Stackars pojkar som fick slita. Plus att den var så otymplig. Att få den till bilen var en sak, men att få in den i vår mini-hiss var helt sjukt. Och inte en chans att dom hade pallat bära upp den fem våningar. Så det brottades rejält med den där soffan för att få in den i hissen, men till slut gick det! Sen kom den roliga uppgiften att få ut den ut hissen, haha!
Nu står i alla fall soffan i vardagsrummet! och den dagen den ska flyttas som kommer den nog att flyttas i många delar, alltså sågad i bitar. Men vi kände att det var toppen att få en begagnad soffa att ha medan vi bor i detta tillfällighetskontrakt :) Vill ju inte lägga ut allt för mycket pengar på en ny soffa. Den blev lite skitig i flytten så fodralet till den ligger i väntan på att tvättas och soffan är inklädd i filtar. Men det blir nog toppen!

När soffan kommit på plats så planerades mat och vi lånade pappas bil för att åka och storhandla. Det var en speciell uppgift att fylla ett tomt kylskåp och frys! :P Inte blev det billigt! ;)
Sen hämtade vi upp pojkens föräldrar och min lilla älskningshund och lagade tacos till dom i vår nya lägenhet. Första tillagade måltiden. Blev sjukt starkt, vette tusan hur jag lyckades med det ;) men gott! Sen kom mina föräldrar förbi och vi bjöd på kaffe och bullar. Blev jätte trevligt. Dock blev det inte mycket mer uppackande den dagen och mina kläder ligger fortfarande i lådorna. Måste ta tag i det i kväll.

Eftersom att kylskåpet nästintill var tomt i söndags så blev det ingen riktig frukost då, så vi bestämde oss för att ha en riktig mysfrukost i morse istället. Pojke gick upp tillsammans med mig även fast han inte behövde och så åt vi smarr-frukost med tända ljus ;) Kändes som en bra invigning. Tror dock inte det kommer fortsätta på det sättet :P

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.