Mot nordligt vinterlandskap

Luleå vinter vattnet

I kväll så sitter jag på flygplanet upp mot nordligare delar av landet. Jag ska nämligen upp till Umeå för att dels hälsa på min farmor, som jag inte sett sedan jul, så det ska bli mys.
Men jag ska även upp för att ha en hel fotodag i morgon. Det är så att jag har blivit “anställd” av min kusin för att tillbringa min dag med henne, hennes kille och deras alla djur. Vi ska leka i snön, åka spark och busa. Samtidigt som jag dokumenterar allt men min kamera såklart ;) Ska bli så himla roligt!

Så det blir inte så mycket uppdaterat i helgen då jag inte har mer internet än i telefonen, men sen kommer jag ha mycket av bilder att visa! Känner hur inspirationen flödar och jag längtar att vara i de norrländska skogarna och fota allt i min väg, hehe!

Jag har gjort några tidsinställda inlägg som kommer upp, så ni blir inte helt utan mig ;)

Luleå vinter vattnet

Dessa bilder är tagna för ett par år sedan nere vid vattnet i Luleå där min mormor bodde.

3 Comments

  1. by alva on February 24, 2012  8:38 pm Reply

    ha en riktig trevlig fredagskväll & en bra helg, kramar

  2. by Saga on February 24, 2012  9:43 pm Reply

    SV: Ja, som du fotar ser man ju att det är awesome ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.