Seeemlor

SemlorSemla

Idag har vi städat lite här i lägenheten, jag har även fyllt garderoben med kläder. Vi åkte igår och handlade galgar så jag kunde hänga in kläderna :) Sen har jag bakat semlor idag! Trots att jag halvt misslyckades och gjorde dom lite torra så blev det riktigt gott! ;) Vi bjöd över våra föräldrar och min bror och svägerska. Mumsigt!

Gårdagen tillbringades med att handla, först var vi på IKEA och köpte bland annat gardiner till vardagsrummet. Sen åkte vi och handlade lite kuddar till soffan och fina ljuslyktor på Åhléns och Indiska. Börjar kännas riktigt mysigt i lägenheten nu :)
Fredagen tillbringade vi med att vara på Hovet för att se hockey, Legendmatch mellan Tre kronor och Finland, vi blev bjudna av ett par vänner. Var faktiskt jätte roligt :D Grymt kul att få se Foppa och Salming. Och superkul att Sverige vann ;) Sen åkte vi hem till vännerna och hade en trevlig kväll :)

2 Comments

  1. by hanna b on February 13, 2012  11:10 am Reply

    sv: Tack för din kommentar! :)

    Men tusan att du hade bilder på semlor här! Jag har varit sugen i 100 år och det här gjorde inte saken bättre. Kul att man redan ser ut att vara i femte månaden, men jag måste ha en semla idag bara för det. :) Jag ser det som ett tecken... hehe.

  2. by Neha on February 14, 2012  5:23 pm Reply

    Åh jag vill ha semlor!!:D

Leave a reply

Your email address will not be published.