Sprid kärleken!

Wordheart

Idag så tycker jag att vi ska tänka lite extra på människorna omkring oss. Det är inte alla människor som har någon att ge lite extra kärlek till eller som ger den kärleken tillbaka. Vi som har det ska skatta oss lyckliga!

Jag tycker inte att den här dagen bara handlar om att vi som råkar ha en partner ska fira vår kärlek. Utan den handlar om att vi ska visa våra känslor för människor vi oftast inte gör det för. Att ta sig den där lilla extra minuten och ringa upp sin bästa vän eller skicka ett vykort till farmor. Vi svenskar är rätt dåliga i allmänhet på att visa våra känslor öppet, detta är riktigt tråkigt.

Så därför tycker jag att vi alla ska ta denna dagen till utnyttjande och höra av oss till dom vi håller kära. Självklart ska man ge kärlek till sin partner också, men det gör man väl alltid? ;)

Love words

Jag tog den här dagen till mig och skickade iväg lite meddelanden till människorna kring mig som jag verkligen tycker om. Och vet ni vad? Det finns inget som gör en så glad som att få ett meddelande tillbaka där även de säger att de tycker om en själv. Att veta att man är omtyckt och älskad är en så underbar känsla. Så sprid den vidare!

Heart love

2 Comments

  1. by Jeffrey Smith on February 16, 2012  2:57 am Reply

    Thank you for the material, and your web-site certainly looks outstanding. What wordpress design are you using?

    • by Frida on February 16, 2012  9:07 am Reply

      Thank you! I designed and coded it myself.

Leave a reply

Your email address will not be published.