Vacker Norrlands vinterskog

Vintrig norrlandsskog

Denna bild är taget utanför min kusins hus på solbacken utanför Umeå, underbart magisk skog.

Här kommer en liten hälsning från norr. Det har varit en helt underbar helg, toppen väder med otroligt vinterlandskap och strålande sol. Vi har promenerat, lekt i snön och bara njutit. Berättar mer sen.
Det finns nog ingenstans som det är så fin vinter som här uppe, i Stockholm är det mest bara brun snö, slask och äckligt under vintern. Här är det faktiskt vit snö tro det eller ej ;) till och med vägarna är täckta. Och just nu är ploghögarna så höga att man inte ser något i korsningarna när man kommer med bil, hehe! :D

Massor av bilder är även tagna, så det kommer upp massor dom närmaste dagarna, var inte oroliga! Nu ska jag gå och umgås lite med farmor innan det att dags att åka tillbaka hem till Stockholm.

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.