Döskalleberget

RamboRambo

Under söndagen så packade vi in oss i bilen med en vän och vår lilla Rambo. Solen sken och det kändes riktigt varmt så vi invigde vår lilla resa till Döskalleberget, som det så fint kallas. Vi brukar ganska ofta ta oss dit under sommarmånaderna för det är så otroligt fint! Det är en klippa intill vattnet som ligger mitt ute i ingenstans. Solen ligger på från mitt på dagen fram till solnedgång och det är väldigt vackert :)
Isen låg fortfarande kvar så den blänkte fint, men det kändes som att den snart kommer töa bort, så varmt som solen värmde. Jag satt och njöt av solens varma strålar ett tag, har saknar den så himla mycket!

Nu var vi där någon timma kanske och jag kunde självklart inte låta bli att ta med mig kameran. Försökte ta lite annorlunda bilder genom att lägga mig mot klippan och få med den fram på bilden. Vad tycker ni?

3 Comments

 1. by Annika on March 14, 2012  5:47 pm Reply

  SV: tack :)

 2. by Lovisa [Foto] on March 15, 2012  9:11 pm Reply

  Härliga bilder! Vad är det för ras på hunden?

 3. by Hanna-chan on March 17, 2012  5:03 pm Reply

  Vad söt hund!
  Vad är det för ras? :3

Leave a reply

Your email address will not be published.