Mera fotografering tack

Kärleks skylt

Oj vad dåligt med uppdatering det har varit dom senaste dagarna. I helgen var det full rulle, hade först min hemliga fotografering, vilket gick väldigt bra, super kul! :D Sen tog jag det ganska lugnt på eftermiddagen, gick igenom bilderna och sen umgicks jag lite på kvällen med fina Emma som jag senare åkte in till stan med och mötte upp våra pojkar som var på svensexa. Dom hade haft en riktigt lång men grym dag. Kom väl hem vid halv fyra eller så på natten ;)

Söndagen började tidigt den också, har inte fått sova så mycket i helgen, men det kan man offra om man får fota massor ;)
Under söndagen var det fotografering av fina Maja med föräldrar som jag fotade gravidfotografering med i december 2011. Så himla söt liten tjej, som höll sig glad under större delen av fotograferingen. Maaasssor med bilder togs och jag ska börja gå igenom dom i kväll. Finns några att välja mellan :P

Så himla roligt att fota! Vill fota MERA! :D

1 Comment

  1. by Elvira - foto on March 28, 2012  6:16 pm Reply

    Norrbotten......... Hade varit svinkul men antar att du inte kan ta dig ända hit haha :)

Leave a reply

Your email address will not be published.