Snart bröllop!

Emma & Jörgen

Oj vad dåligt med uppdatering! Jag har haft mycket…? Helgen började i alla fall riktigt bra. Jag hade en provfotografering med dessa två snyggingar! Kan ni fatta vilken fröjd det är som fotograf att få fånga två så snygga människor på bild? ;) Dom känns som modeller. Men jag är hemskt ledsen pojkar och flickor, ni hade er chans! Snart är dessa två helt borta från marknaden ;)
Vi hade i alla fall en provfotografering då jag om bara ett par veckor ska fota deras bröllop! :D Ska bli så himla roligt och snygga som tusan kommer dom att vara. Längtar!

Lördagen fortsatte med en hemsk huvudvärk. Uh! Men jag promenerade till centrum och handlade lite innan vi gjorde oss i ordning, for förbi IKEA och sen på överraskningsfest för min faster som ska fylla 50 :D Hon blev riktigt överraskad, vilket vad kul, och jag hade fint sällskap av min fina kille och bror. Kom hem vid tolvsnåret och deckade i sängen. Man blir helt slut av att det känns som att någon sitter med en hammare och slår en i huvudet en hel dag.

Dagen idag har varit rätt lugn och skön, vi åkte till killens föräldrar, gosade med vovven, gjorde en utflykt till vattnet och njöt av solen och sedan middag med killens föräldrar.
Sen har jag suttit och pillar på fotografierna jag tog på snyggingarna Jörgen och Emma. Helt underbart!

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.