Vackra Myr

Här har vi några bilder på fina Myr. Detta är min kusins katt som förmodligen är den gosigaste katten ha träffat. Vi satt och gosade länge ;) så mysigt! Sista bilden är en liten test, jag lekte lite med mitt närbildsfilter :P hehe.

MyrMyrMyr

Idag är det promenera som gäller, mitt busskort har gått ut :P så jag tänkte försöka hålla mig till måndag med att köpa ett nytt ;) Så vi ska traska in till centrum för att köpa presenter till min bror som fyller år idag, grattis bror!!

Sen ska jag förbi min bror och svägerska i kväll för dom har inflyttningsfest/födelsedagsfest :) blir trevligt!

2 Comments

  1. by josefin on March 3, 2012  12:13 pm Reply

    vilka fina bilder!

  2. by Johan on March 10, 2012  10:33 am Reply

    Fin katt.

Leave a reply

Your email address will not be published.