Vårsolen

Rosa blomma

Åh! Är det någon mer än mig som spritter av lycka av det här vädret?
Det enda negativa med att ha ett 9-18 jobb, är att man inte kan vara ute hela dagarna och njuta av solen och värmen. Men jag tar mig ut på lunchen och går en promenad längst vattnet och njuter allt jag kan. Så himla härligt. Nu vill jag bara att det ska stanna, är rädd att kylan ska komma tillbaka. Inge mer sånt nu!

Man blir så himla mycket gladare på morgonen när man kliver upp och ser solen titta in genom fönstret. Definitivt lättare att ta sig upp. :D

Igår åt jag även året första mjukglass, eller egentligen var det yoghurtglass, men ändå. Så himla underbart att stå i solen, känna värmen mot kinderna och smaska på en mjukglass.

1 Comment

  1. by Becca on March 22, 2012  10:06 pm Reply

    svar: tack så mycket :) !

Leave a reply

Your email address will not be published.