Blåsippor och fågelsång

Hund RamboVårblomma blåsippaVårblommaVårblommor blåsippor

Det blev en liten promenad kring Rosersbergs slott, vilket var riktigt skönt. Solen tittade till och med fram några gånger och fåglarna sjöng så sjukt högt. Har nog aldrig varit med om så mycket fågelsång på en och samma gång, var riktigt tufft. Man bara känner hur våren är här! och blommorna gör bara saken mer klar. :D
Kvällen har tillbringats ganska lugnt, har fortfarande ont i halsen så jag försöker kurera mig.
Nu ska jag gosa med vovven.

Hoppas alla har en toppen lördagskväll!

3 Comments

  1. by Emma on April 22, 2012  10:26 pm Reply

    Tack snälla! :)

    Vilka fina bilder på blommorna!

  2. by CJ on April 26, 2012  2:42 pm Reply

    SVAR: Jag har tagit bort hårbandet. :) Och jag håller med, utan är snyggare!

Leave a reply

Your email address will not be published.