Detta inlägg publicerades aldrig

Jag skrev det i Onsdags innan vi åkte ut till landet, men av någon anledning så publicerades det inte. :( Här har ni de i alla fall, lite sent ;)

Gammal skylt familj

Oj vad deckad jag har varit de senaste dagarna. Man vet att man inte mår speciellt bra när man inte ens orkar blogga eller läsa andra bloggar. :/ Men nu är jag på bättringsvägen och febern börjar lägga sig. Dock känner man att energin inte är på topp, så fort man gör något så blir man helt andfådd och slut.
Men jag tänkte faktiskt ta mig ut till landet med familjen och ha en lång, slapp, utvilande påskhelg. :) Ska bli riktigt skönt! Tyvärr måste pojken jobba så han följer inte med :( Men jag får äta ett ägg eller två åt honom ;)

Böcker är packade, kameran likaså. Så nu väntar jag bara på att familjen ska bli redo att åka.

Leave a reply

Your email address will not be published.