Efterlängtade gravidbilder

Gravidfotografering Patrik och Cicci

Påskhelgen tillbringade jag ju ute på landet och en av de grejer som jag gjorde där var att fota dessa två söta människor. Det är nämligen min bror och min svägerska och i den där fina magen så ligger mitt väldigt efterlängtade brorsbarn. :D

Är så jäkla häftigt och jag kunde inte varit gladare för deras skull (och lite för min egen, att gosa med den där lille är inte helt fy skam och som faster så har man rätten till de ganska ofta, hehe). Det är verkligen spännande det här med graviditet, jag har inte tidigare varit så pass nära en kvinna som är gravid och följt med under utvecklingen. Jag tycker det är så himla fint med en stor mage, det finns nog inget så vackert som en gravid kvinna ;) Och min fina Cicci gör det galant!

Många fler bilder kommer! ;)

1 Comment

  1. by hanna b on April 13, 2012  9:27 am Reply

    sv: Tack Frida! Vad roligt att höra! Jag önskar bara jag kunde komma på hur jag ska få den att växa och kännas kul igen. :S

Leave a reply

Your email address will not be published.