Redigering redigering och åter redigering

Svart blomma

Kvällen har fortsatt som de andra kvällarna, med att redigera. Nu har jag redigerat färdigt bilderna på lilla Maja, så de är klara och levererade till föräldrarna. Känns skönt, hoppas de blir nöjda! :)

Nu är det bara alla hundratals bilder på min fina bror och tjej som ska redigeras (så svårt när de finns så många fina), och bilder från ett evenemang som jag fotade åt en vän i fredags. Det var väldigt roligt och förhoppningsvis kanske jag får visa er några bilder också :)

Snart är det dags för mig att krypa i säng, efter en lång dag med dunderhuvudvärk så är jag rätt slut.
Sov got alla fina!

5 Comments

 1. by OLIVIA on April 19, 2012  7:27 am Reply

  Sv: Tack så mycket! :)

 2. by hanna b on April 19, 2012  11:44 am Reply

  sv: Tack Fia! :)

 3. by hanna b on April 20, 2012  8:59 am Reply

  sv: Det stämmer! Tycker du det är en bra idé? :)

 4. by Anna on April 20, 2012  6:55 pm Reply

  Sv: Kram <3

Leave a reply

Your email address will not be published.