Rosenblad

vita och röda rosorvita och röda rosorvita och röda rosenbladvita och röda rosenblad

Idag är en tung dag, jag ligger hemma sjuk. :( min hals håller på att ta kål på mig och febern gör mig snurrig. Tänkte att jag skulle passa på att skriva ett inlägg här medan jag försöker lindra halsen med lite glass.

Helgen har varit underbar! Lördagen började jätte tidigt med att ta rosorna på bilderna och plocka dom så att jag fick en stor påse med rosenblad. Var ungefär 70 rosor, så det tog ett tag ;) Detta var min present till det fina brudparet. Jag berättar mer om bröllopet sen och mååånga bilder kommer det komma!
Så himla fina var dom och det var en riktigt fin ceremoni, inte ett öga torrt i kapellet! :D

Nu ska jag fortsätta kurera mig så kommer jag uppdatera mer sen när huvudet är lite piggare ;)

5 Comments

 1. by Lebanezza on April 2, 2012  6:00 pm Reply

  Ha en fortsatt trevlig måndag :)

 2. by Anette on April 4, 2012  11:58 am Reply

  wow vilka fina bilder , duktig du e !!

 3. by louise on April 4, 2012  2:54 pm Reply

  hejsan!
  skulle bli jätteglad om du kunde klicka in på min blogg och skicka en kommentar om vad du tycker om den :) kram!

 4. by Elin on April 6, 2012  8:38 am Reply

  Hej
  Väldigt vackra bilder. Visst tar du dom själv?:)
  Följas via bloglovin?

 5. by Amanda on April 6, 2012  8:01 pm Reply

  Hej jätte fin blogg och bilder :)
  Kanske vill kolla in min blogg? I så fall kolla amandasterners.blogg.se
  Ha en fortsatt bra Frerdag :)

Leave a reply

Your email address will not be published.