Sköna planer

Fotografi Hund Rambo

Idag skiner solen trots att det tidigare har sagts att de både ska snöa och regna, så jag känner mig glad!
Har vovven här idag, så jag tänkte att vi ska promenera över till mamma och pappa för att njuta av solen med en god bok i en stol mot husväggen och hoppas på att vi ska grilla något gott. Alltså bara ha de skönt!

Hoppas er lördag blir riktigt bra! Vad är era planer? :)

7 Comments

 1. by Emma on May 5, 2012  3:27 pm Reply

  Fin blogg! Kika gärna in hos mig med och släng gärna in en kommentar om du har lust med det. Följa varandra via bloglovin? :)

 2. by Fanny on May 5, 2012  7:34 pm Reply

  sv: följer dig nu och blev nummer 28 tror jag, säg gärna till när du följer mig!

 3. by Emma on May 5, 2012  9:03 pm Reply

  SV: Jag blev nummer 29! Säg till när du följer mig också och gärna vilket nummer du blev. :)

 4. by Anna on May 7, 2012  3:45 pm Reply

  Sv: Visst är den underbar :} jag minns inte helt säkert vad jag köpte den, men det var antingen City Gross eller Coop Forum. De finns dock på de flesta större matbutikerna i år :} även på rusta, Ö&B och liknande tror jag!

 5. by Viktoria on May 8, 2012  1:23 pm Reply

  aw, gud vilken söt hund!

Leave a reply

Your email address will not be published.