Midsommarblomster

Midsommarblommor i korg

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin midsommarhelg. Min var verkligen helt underbar! Jag har så mycket bilder att visa er, men inte lika mycket tid. hehe. Men de kommer fler bilder snart, jag lovar! Bilden ovan är på blommorna som jag och min vän Lina plockade för att göra kransar.

I kväll så har jag varit ute och ätit en jättegod middag med mina arbetskamrater, riktigt smarrigt! Nu ska jag hoppa i säng och så hoppas jag på att få lite tid över i morgon för att fixa till lite fler bilder, nu har ju Äntligen min kära dator kommit tillbaka! Kan ni fatta hur mycket man kan sakna en pryl? :P

1 Comment

  1. by SoF on June 26, 2012  9:52 pm Reply

    Misstänker att jag inte skulle överleva utan datorn...och alla bilder. :)

    Ser fram emot mer vackert från dig!

Leave a reply

Your email address will not be published.