Överraskningsfest

För någon helg sen så firade vi min morfars syster som fyllde stort. Hon har varit en stor del i hela familjen då många från min mammas sida gått bort unga, så hon har varit som en liten extra mamma till stora delen av släkten. Därför lurades hon ner hit för att fira sin födelsedag och jag fick i uppgift att fotografera eventet. Mycket trevligt!

Här kommer några bilder från dagen, har undvikit ansikten då jag inte vet om människorna vill hamna på the world wide web.

Det är väldigt udda att fota såna här event, men roligt!

Du är bäst hjärtaBlommahjärtanCateringMatSverige flagga, handDukningDukning

4 Comments

  1. by Becka [fotoblogg] on June 9, 2012  9:46 pm Reply

    sv: Åh så glad jag blir, tusen tack underbara du!
    Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!♥

Leave a reply

Your email address will not be published.