Som en dans på rosor

Bröllopsfotografier Jörgen och Emma

I kväll sitter jag och redigerar bilder på dessa två söta. Har så dåligt samvete då jag ligger efter med redigeringen, jag har fortfarande inte hört något om min dator. Men som tur är så är Jörgen och Emma väldigt goda vänner, så det känns lite lättare. Men ändå!
Jag har som kompensation för att bilderna dröjer lovat att göra en fotobok åt dom av alla fotografier. Så det kommer nog bli bra.
Väldigt söta är dom i alla fall, tycker ni inte? :)

Annars rullar livet vidare, helgen var riktigt härlig. Vår fest i lördags blev väldigt lyckad och jag är så glad för mina underbart fina vänner och familj som deltog. Det betyder så himla mycket! Man kan alltid lita på er :)

Söndagen blev som det brukar bli efter en väldigt lång och trevlig kväll/natt på stan… slö ;)

1 Comment

  1. by Frida on July 3, 2012  10:08 am Reply

    Tack för din kommentar! :) ska hålla utkik efter fler bilder på det här paret, gillar den här bilden.

Leave a reply

Your email address will not be published.