Trött, förvirrad och otroligt lycklig

Trädstruktur, Bark

Jag fick den stora äran att träffa min lilla brorson i onsdags, så himla söt! Jag är helt kär! ;) Jag levererade lite mat till min bror och då fick jag titta in och gratta min underbara svägerska och titta på den lilla mysiga pojken. Lilla Noah! :D Så himla fint namn och det passar honom otroligt bra.
Det är sjukt hur mycket kärlek man kan känna till en liten person efter att ha träffat denna i ca 30 minuter. Det väller ut ur mig. Kan det vara så? :P

Nu är det helg igen, den här veckan har varit lite förvirrande, vet inte riktigt varför. Jag har inte riktigt haft koll på dagarna, har varit grymt trött och allmänt snurrig. Men nu ska ska man väl få vila upp sig lite i helgen.
Vad har ni för planer? :)

1 Comment

  1. by SoF on June 15, 2012  5:46 pm Reply

    Fotbolls-EM pågår för fullt = två matcher per kväll. ;)

    För övrigt pågår uppladdning inför makens semester nästa vecka.

    Hoppas att du återhämtar dig efter en liten "snurrig" vecka - Trevlig helg!

Leave a reply

Your email address will not be published.