Bloggen 1 år

Lila blomma

Idag har jag haft den här bloggen ett helt år. Tänk vad tiden går fort!

Det har hänt så himla mycket på det här året, både privat och professionellt.
Jag har börjat på det bästa jobbet, träffat grymma människor, fått massor med fotojobb som att fota bröllop, gravida och barn. Jag har fått den bästa rollen som faster och gosat med finaste brorsbarnet Noah. Jag har utvecklats, utforskat och formats som fotograf.

Det har varit ett bra år och jag tror det stundande året kommer bli ännu bättre! Häng kvar så får vi se.

Jag befinner mig i skrivande stund i Grekland (inlägget är tidsinställt) och kommer vara lite frånvarande denna vecka, men har skapat några fler tidsinställda inlägg så ni kommer inte sakna mig allt för mycket! ;)

1 Comment

  1. by Fotograf Annie on July 26, 2012  6:41 pm Reply

    Grattis till bloggen :)
    Hoppas du har det skönt i Grekland :)

Leave a reply

Your email address will not be published.