Dancing in the sun

Midsommar dansMidsommar dansMidsommar dansMidsommar dans

Här kommer några bilder från midsommar. Lina och Simon som ni ser dansande på bild följde med oss ut på landet under midsommarhelgen. Vi hade verkligen en riktigt trevlig och skön helg.

Denna dans skedde på midsommaraftons eftermiddag när ljuset var som vackrast. Det är vid samma tillfälle som när jag fotade Lina. Älskar ljuset! Hon fotade även mig i det här vackra ljuset, så har ni tur kan jag visa någon bild från det ;)

Annars så håller jag på att packa för fulla muggar. Har idag gått igenom alla kläder, gjort en hög med sånt som ska slängas/skänkas, packat ner sånt som jag inte tänkt använda de närmaste tre veckorna och valt ut det jag ska använda min sista vecka på jobbet, första semester veckan och veckan tillsammans med tjejerna i Grekland. Längtar! :D

13 Comments

 1. by Amanda on July 7, 2012  5:33 pm Reply

  Följa varandra via bloglovin? :)

 2. by Amanda on July 7, 2012  7:23 pm Reply

  Nu följer jag dig, blev nummer 35! :) Säg till när du följer mig också.

 3. by Malin on July 9, 2012  7:07 am Reply

  Ser härligt ut!!! LÄNGTAR TILL GREKLAND! Kraam

 4. by Neha on July 9, 2012  8:42 am Reply

  Vilka fina bilder:D

 5. by mary on July 14, 2012  11:57 am Reply

  så härliga bilder :)

 6. by Yuki Yoursic on July 16, 2012  10:57 pm Reply

  sjukt härliga bilder ^^
  lust med bloglovinbyte? :)
  kram

 7. by Becka [fotoblogg] on July 18, 2012  9:27 pm Reply

  Åh helt UNDERBARA bilder!
  sv: Åh så lite så söta du :)
  Vad tycker du om mina bilder? :D

 8. by Takai; on July 22, 2012  4:13 pm Reply

  men ååh så fina bilder! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.