En helg full med fotografering

Porträtt Malin

Den här helgen har varit en väldigt skön start på min semester, trots regn och så.

Igår hade jag en bröllopsfotografering av ett par som smet till stadshuset för att gifta sig, så otroligt fina! Ett par jag blev förälskad i för att dom var så himla gulliga, spontana och härliga. :) Jag fick vara ett av deras vittnen och även skåla i champagne. Vi hade väldig tur med vädret då det fanns många svarta moln på himlen, men inte en droppe kom! Solen tittade till och med fram ett enstaka gånger. Riktigt fint blev det i alla fall och jag är glad att jag fick vara med och föreviga deras dag.

Sen idag har jag varit i väg en sväng till hagaparken för att fota en vacker tjej och hennes stora mage, även hennes man följde med och fastnade på några kort. Super fint! Även där hade vi tur med vädret då det tjugo minuter tidigare spöregnande. Vi tillbringade vår lilla session i skogen där det blev otroligt fint ljus och grönska. Dock gömde sig myggen där också från regnet, så mina fötter och ben är en aning uppätna, men vad gör man inte för konsten!?!

Toppen helg helt enkel!

Bilden ovan är på min underbara vän Malin, den är gammal men jag har suttit och kollar igenom bilder jag tagit och fastnade för denna. Jag gillar den. Vad tycker ni? :)

3 Comments

  1. by Elin on July 17, 2012  9:41 pm Reply

    Jätte Fin Blogg! besök gärna min och lämna gärna en fin kommentar det vore snällt! ♥
    Ha en bra dag, kram!

  2. by Yuki on July 18, 2012  1:22 pm Reply

    nu följer jag dig :) blev nr 36 :) kram

Leave a reply

Your email address will not be published.