Hemligt bröllop

Blommor bröllop bukett

Den lilla söta buketten som brudtärnan hade.

Oj vilken dålig uppdatering det har varit denna vecka, vet inte riktigt vad som hände!

Här får ni i alla fall en liten smygtitt från min hemliga fotografering som jag hade i onsdags. Det var nämligen ett par med sina barn som kom upp till Stockholm från en liten by i Småland och gifte sig i hemlighet ;) super mys!
Jag är otroligt tacksam att jag fick vara med på det väldigt vackra bröllopet och föreviga deras dag.
Förhoppningsvis kan jag visa er lite bilder senare.

Annars så har jag idag avslutat min sista arbetsdag och nu väntar 3 veckor semester, ååh så skönt! Man njuter mycket mer av att få semester nu när man arbetar heltid resten av året.
Men det blir inte bara att ligga och slappa som man kanske hade önskat :P Nästa vecka ska hela mitt liv packas ner i lådor igen ;) för att i slutet på månaden, min sista semestervecka, lämna livet som hyresgäst och inta livet som bostadsägare, grymt! :D

Men som jag sagt så kommer jag få slappa lite också, ska ju iväg med tjejerna till Grekland, längtar! och tänkte även försöka ta mig ut till landet lite nästa vecka när jag packat klart :)

Nu ska jag inviga min semester med att käka middag med våra vänner Emma och Jörgen.
Ha en toppenfin fredagskväll!

4 Comments

  1. by SoF on July 13, 2012  7:17 pm Reply

    Önskar dig riktigt härliga veckor! :)

    Hemligt bröllop...det låter spännande. Bilden är njutbar - som alltid.

Leave a reply

Your email address will not be published.