Konfirmations fotografering

Österhaninge Kyrka

Österhaninge Kyrka

I morse befann jag mig vid denna vackra kyrka för att fotografera konfirmander. Idag skulle dom konfirmera sig och jag fick den stora äran att fota gruppbilder och även lite porträtt. Riktigt roligt och spännande att göra något nytt :)
Hoppas på att kunna visa någon bild senare.

Efter att jag varit där så började jag städa här hemma inför visning av lägenheten. Och sen hade vi visning. Eftersom att det är en hyres vi tillfälligt bor i så fick vi själva stå för visandet (för människor som förmedlingen hade skickat hit). Kändes lite konstigt att ha massa främmande folk i lägenheten som kollade runt, men det gick bra. Pappa höll mig sällskap då sambon jobbade. :)

Nu sitter jag och fixar lite bilder och njuter av att ha min dator ;)
Ha en fin kväll!

Leave a reply

Your email address will not be published.