Tjuvtitt från bröllopet

Bröllop 29 juni 2012

Här kommer en liten teaser från bröllopet som jag fotograferade i fredags. Så otroligt vackert bröllop och stället vi befann oss på var rena drömmen. Högberga gård, wow!

Det blev så många vackra bilder på ett otroligt fint par, svårt att välja de bästa. Men nu sitter jag och går igenom bilderna och försöker göra utvalet som brudparet ska få välja mellan. Så att de kanske hinner kolla igenom bilderna innan de åker på sin bröllopsresa :)

Utöver det så sitter jag och planerar hur och i vilken ordning jag ska fixa alla andra bilder som ligger och väntar… det blir ganska mycket att göra när datorn varit borta i flera veckor. Men det är som tur roligt jobb ;)

1 Comment

  1. Pingback : Bröllop på Högberga gård | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.