Åter efter underbaraste resan

Kreta solnedgång

Kära lärare!
Nu är jag äntligen tillbaka. Jag landade vid femtiden på Arlanda i söndags från en underbar, fantastisk resa på Kreta med bästa tjejerna. Sedan dess har jag hunnit packa ner allt, flyttat och kommit hyfsat i ordning i vår nya underbara lägenhet.
Det är mycket nu!
Jag har inte haft någon tid alls att sitta vid datorn därför har det inte blivit något bloggande.

Jag har fortfarande semester den här veckan och försöker packa upp lådor (som det finns mängder av), men försöker hinna med lite redigerande också och det finns massor med fina bilder från Grekland som jag självklart ska visa här! :)

Bilden ovan är utsikten från en vacker restaurang som vi satt vid en av kvällarna och tittade på solnedgången i ca 30 grader värme klockan nio på kvällen, helt okej! ;)

2 Comments

  1. by Jonna Erlandsson on August 13, 2012  3:25 pm Reply

    sv: Störde mig på det också men som jag skrev redigerade jag bara lite snabbt, kommer nog klona bort skon senare när jag ska fixa alla bilder :) Tack!

Leave a reply

Your email address will not be published.