Grekland – en oförglömlig resa

Sju helt underbara dagar tillbringade jag tillsammans med tre fina tjejer på en av Greklands öar, Kreta. Vi bodde i den lilla byn Agia marina som ligger utanför Chania och som var en väldigt fin liten by med små turistaffärer, mysiga restauranger och en lång strand med klarblått vatten. Kan det bli bättre?
Vi bodde på ett väldigt vackert och Greklands-typiskt lägenhetshotell med vita hus och blå fönsterluckor. Vi tillbringade dagarna med att bada i polen samt havet, läsa böcker, sola och njuta.
Vi gjorde några utflykter på egen hand och det kommer inlägg senare om vad för något vi gjorde samt bilder.

Här kommer lite blandat bilder från vår resa och på bilderna ser ni min bästa vän Malin och mina två nyfunna vänner Frida och Angelica. Vissa bilder är tagna med min lilla kompaktkamera och därför inte med bästa kvalité ;)
Underbara tjejer och en toppen vecka!

Grekland Kreta solnedgångGrekland Kreta Solnedgång"Grekland Kreta strandGrekland Kreta tjejerGrekland Kreta drinkGrekland Kreta vita hus lila blommorGrekland Kreta vita hus, rosa blommorGrekland Kreta solstolarGrekland Kreta Eva SuitesGrekland Kreta Eva Suites

3 Comments

  1. by SoF on August 15, 2012  9:44 pm Reply

    L J U V L I G T!!

  2. Pingback : Då bär det av | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.