How the hell does a broken heart, Get back together when it’s torn apart

Rambo

Idag är en riktigt tung dag. Idag är den dagen då min första kärlek, min bästa vän, min älskade lilla lurviga kompis åker till hundhimlen.

Det går inte att beskriva den kärlek som man har till sin första hund. Någon som aldrig fått uppleva denna kärlek, har då heller inte fått uppleva denna förlust. Det är en sådan stor smärta att inse att man aldrig kommer få höra dom små tassarna komma springandes på golvet, att man inte mer kommer få pussa, klia och gosa med det underbara ansiktet eller få se blicken när man säger att vi ska ut och åka bil.

Hunden med det tuffa namnet, det valpaktiga sättet trots sina 15 år, han med kärlek i oändlig mäng och glädje som sprudlade.

Han fick ett långt liv vår lilla Rambo. Han fick leva friskt länge och leva ett bra liv. Men det gör så ont! Det kommer blir ett stort tomrum efter honom. Jag kommer saknad honom så mycket att det känns som mitt hjärta slits i stycken. Min lilla favorit.

Nu springer han på en grön äng tillsammans med sina vänner Ray, Balzac och Kora, jagandes en boll.

Nu ska jag sluta innan jag tårar ner tangenterna allt för mycket. Ni får njuta av några bilder på min fina skatt.

Farväl min fina ängel!

Hund RamboRamboRamboFotografi Hund Rambohunden Rambohunden Rambohunden Rambohunden Rambohunden Rambohunden Rambo

7 Comments

 1. by SoF on August 30, 2012  12:57 pm Reply

  ♥ ♥ ♥

  En sådan sötnos...! Charmig är ju bara förnamnet.

 2. by Josephine on August 31, 2012  11:47 am Reply

  Hej, åh vilken fin blogg du har! Jättefina bilder. Besöker du min blogg och slänger in en kommentar hos mig så är du grym! :) ha en bra dag,
  kram!

 3. by MatildaH on August 31, 2012  4:13 pm Reply

  Staackarn :(

  Jätte söt hund. Vad är det för ras?

 4. by Fatma on September 1, 2012  7:09 pm Reply

  Söt vovve!

Leave a reply

Your email address will not be published.