Atjo, snörvel och host…plus lite gravidmage

Så låter det hos mig just nu. Fattar inte vilken seg förkylning jag drog på mig. Usch!
Blev inget jobb idag… men i morgon ska jag tvinga mig dit, kan ju inte INTE ha varit där något på en hel vecka, låter ju galet! Får väl se hur länge dom står ut med mitt snörvel innan dom skickar hem mig ;) hehe!

Har nu uppdaterat hemsidan med några bilder på Petras fina mage som vi fotade i en liten dunge i hagaparken. Älskar verkligen dom här bilderna, blev så många fina. Men då paret vill vara privata så kan jag inte visa alla fina jag fick på henne, utan ni får nöja er med hennes fina mage! :)

Gravidfotografering hagaparken mage Gravidfotografering hagaparken mage

Alla bilder hittar ni självklart på fotografia.se

4 Comments

  1. by diys on September 28, 2012  12:00 pm Reply

    jättefint! så härliga färger!

    sv: oj! men... det lät jättejätteroligt. Att du ens orkar kommentera med en tjatmaja som mig :O

    Du bor också i stockholm eller hur? :)

Leave a reply

Your email address will not be published.