Dagen med stort D

Blomma Kreta Grekland

Nu sitter jag och laddar inför en mycket trevlig dag, det är ju Dop idag! Jag har laddat kameran, tömt minneskorten, packat ner kläderna och alla kakor som jag bakat under veckan. Nu väntar jag på att få hämtning och laddar foto-fingret ;)

Dopet är inte förrän klockan två, men jag ska hjälpa till och möblera lokalen och duka upp fikat. Sen måste jag testa ljuset inne i lokalen också, för att se hur jag ska fota på bästa sätt. Det är ju ändå mitt första dop som jag fotograferar. Men de kommer bli kul! :)

Hoppas ni alla har en fin lördag!

10 Comments

 1. by wilma on September 17, 2012  3:26 pm Reply

  Bläddrat igenom din blogg och måste bara säga att du tar väldigt vackra bilder! Du borde blogga om fototips! :)

 2. by wilma on September 17, 2012  4:31 pm Reply

  svar: varsågod :) Gjärna lite tips när det gäller fotografering av människor, porträtt.

 3. by pomla on October 13, 2012  8:48 pm Reply

  Fin bild, skulle också vilja ta sådana

  • by Frida on October 14, 2012  11:20 am Reply

   Tack tack! Bara ta fram kameran och ut och fota! ;)

 4. by pomla on October 13, 2012  8:49 pm Reply

  snyggt

  • by Frida on October 14, 2012  11:18 am Reply

   Tack så jättemycket! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.