Grekland Snorkelutflykt

Jag sitter ännu en gång och drömmer mig tillbaka till Grekland. Denna gången tänkte jag dela med mig av en annan utflykt som vi gjorde.

En av våra dagar i Grekland så bestämde vi oss för att åka ut på en snorkeltur för att få uppleva det underbara vattnet lite närmare.
Vi fick tips om en lokal dyknings klubb som vi gick och pratade med. Vi kände inte för att göra någon utflykt med vår researrangör då vi tyckte det var tråkigt att hänga med en massa svenskar. Den andra Frida har dykcertifikat och fick då möjligheten att dyka medan vi andra snorklade.

Vi åkte ut till en liten ö som låg precis utanför vår kustremsa och som är ett naturreservat, där stannade vi till med våra båtar och hoppade i det knallblå vattnet och simmade runt. Just vid den platsen var det inte så mycket att se för oss snorklare, men dykarna såg desto mer. Vi åkte sedan vidare till en liten vik där det var grundare och därmed mer fisk och annat havsliv, koraller och snäckor. Även om själva snorklingen inte var den bästa, så var dagen helt underbar. Strålande sol, båttur, fin miljö… ja det var toppen! En halvdag värd att uppleva.

Grekland Kreta SnorklingGrekland Kreta SnorklingGrekland Kreta SnorklingGrekland Kreta SnorklingGrekland Kreta SnorklingGrekland Kreta SnorklingGrekland Kreta Snorkling

4 Comments

 1. by angelica on September 10, 2012  6:27 pm Reply

  Gud så ljuvligt det ser ut!

 2. by Anna on September 10, 2012  8:24 pm Reply

  Åh, längtar till värmen!

 3. by AnnaMalin on September 13, 2012  12:52 pm Reply

  Ljuvliga bilder!! Härligt att titta på en grå och blåsig dag som denna!

 4. by CJ on September 18, 2012  10:35 am Reply

  Eller hur! Och även om jag främst la upp bilderna för att det är fantastiska foton så kan man ju inte undgå de snygga kapporna. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.