Josefin och hennes mage

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite fler bilder på vackra Josefin och hennes mage. Ur denna lilla mage kom en vacker liten flicka som jag inom ett par dagar ska fotografera lite bebis bilder på, så underbart!

Josefin är en av mina äldsta vänner och jag är så glad att jag fick vara med och föreviga detta fina minne. Hon var otroligt vacker som gravid och jag vet att hon saknar sin mage lite grann, trots att hon självklart älskar att ha sin lilla tjej hos sig.

Vi hade en så himla rolig fotografering, testade massor av olika kläder och så. Och jag har ju lekt en del med redigeringen på dessa bilder. Vad tycker ni?

Alla bilder har nu uppdaterats på hemsidan, ta en titt!

Josefin gravidfotograferingJosefin gravidfotografering

1 Comment

  1. by Emma Hansson on September 23, 2012  5:16 pm Reply

    Åh så vackra bilder. Gillar verkligen ljuset i dem. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.