Lina i kvällssolen

Lina LinadimodaLina LinadimodaLina Linadimoda

Dom här fotografierna fotade jag på min fina vän Lina vid midsommar. Jag sitter och drömmer mig bort till den varma, soliga tiden där i början på sommaren. Åh vad jag saknar den korta lilla värmen vi hade då! Nu sitter jag och fryser dygnet runt. Jag är inte alls avundsjuk på min familj som åker till värmen i morgon. Inte alls!

Jag sitter även och planerar för morgondagen då ska jag fota Lina igen, denna gången lite mer professionellt då hon ska använda bilderna i jobbet. Ska bli riktigt kul och jag tror vi ska leka av oss lite också, har ju med oss en sminkös, så de kommer bli kul :)

Annars så har vi i kväll flyttat in sängen i vårt nya fina sovrum, jag älskar det! Så himla fint det blev. Kommer nog visa bilder sen när vi fått i ordning, nu är det mest tomt ;) Men ska bli skönt att slippa sova i vardagsrummet :P

Hoppas alla har en fin fredagskväll!

16 Comments

 1. by Jonna Erlandsson on September 21, 2012  9:21 pm Reply

  sv: Jadu jag vet inte haha :) Men har väl bländare 2.2 eller något. Iso 200 typ. Slutartid vet jag ej.

 2. by Sofia on September 22, 2012  7:41 pm Reply

  Underbara bilder!

 3. by melanie on September 22, 2012  8:48 pm Reply

  åh så fina bilder!

 4. by Neha on September 22, 2012  9:19 pm Reply

  Superfina bilder:D

 5. by Lilly (Sandra) on September 23, 2012  6:02 am Reply

  Mysig blogg och fina bilder ♥

  Hur ska du tillbringa din söndag?
  Krams

 6. by minabrun - photo on September 23, 2012  11:46 am Reply

  fina bilder !
  sv: tack finis!
  javisst! säg till när du följer mig & vilket nummer du blev så lägger jag till dig! :)

 7. by IDA on September 23, 2012  12:07 pm Reply

  snygga bilder hörru!

 8. by diys on September 24, 2012  10:25 am Reply

  Hej! :D har du något bra fototips? :D jag är helt nybörjare... kör fortfarande på auto. Hur lång tid tar det att lära sig att gå till manuell? Jag fattar liksom ingenting...

 9. by Nicole [ Foto & Vardag ] on September 25, 2012  7:18 pm Reply

  Hejhej! :D Jag har gjort om min design, och jag skulle bli jätteglad om du kikade in och kommenterade vad du tyckte om den! Kram ♥

  http://twinstars.blogg.se/2012/september/ny-design-vad-tycks.html#comment

 10. by AKP Photography on September 29, 2012  10:31 pm Reply

  Nydelige bilder :D Fantastisk lys og farger, mine favoritter er 2 og 3 :D

Leave a reply

Your email address will not be published.