Renovering och 90-tal

Let there be light Tändstickor

Efter många månader så kom jag på att jag inte har uppdaterat min hemsida med bilderna som jag tog på Amy och Roo i februari, så nu äntligen har jag gjort det. Ni hittar alla bilder på dom på fotografia.se.

Helgen har varit helt underbar. Vi har börjat renovera vårt sovrum, vilket kommer bli grymt! Det var en knallgrön färg innan som stack i ögonen om du gick in där när solen lyste utanför, hehe. Jag kommer nog visa lite före- och efterbilder senare ;)
Tanken var att vi skulle vara klara igår, men färgen hade inte torkat så vi hann inte klart. Så det blir att fortsätta nu i kväll, direkt efter att vi ätit. :)

På lördagskvällen var det dags för 90-tals fest för min vän Lina som fyller 25. Dom hade verkligen slagit på stort. Det var utklädnad, disko med 90-tals musik, diskolampor och hela köret. Det åts marängsviss, hockypucks pulver, flygande tefat, godishalsband och annat 90-tals godis. Helt underbart!
Jag och mina tjejer gick dit som Spice Girls, jag var sporty spice. Så jäkla kul! ;)
Ni får se en liten bild som Lina fotade, som jag lånar av henne.

Vi på Linas fest

Vi hade världens sötaste baby spice ;)
Nu är det mat och renovering på schemat!

Leave a reply

Your email address will not be published.