Behind the scenes Lina

Gårdagen var så himla rolig! Vi hade en heldag där vi började vid halv elva med sminkning som duktiga Adina gjorde. Hon är så himla duktig och jag kommer definitivt göra fler jobb med henne! :)
Vi hade ett antal olika outfits och olika sminkningar som vi körde på, vilket var väldigt roligt. Lina är ju så himla duktig på det hon gör! :)
Anledningen till gårdagens plåtning var för att Lina ska till Tokyo snart och behöver fylla ut sin lookbook lite. Jag har aldrig plåtat något sånt här tidigare, men det var grymt kul och jag vill definitivt göra om det! :)

Vi hade super kul ihop och massvis med bra foton blev det. Har över tusen bilder att kolla igenom ;) men jag ska förhoppningsvis kunna visa er någon första titt i morgon. Men så länge får ni se några behind the scenes.

Behind the scenes modell fotografering LinaBehind the scenes modell fotografering LinaBehind the scenes modell fotografering LinaBehind the scenes modell fotografering LinaBehind the scenes modell fotografering Lina

4 Comments

  1. by Anna on September 24, 2012  11:56 am Reply

    ÄLskar sådana här bilder :}

Leave a reply

Your email address will not be published.