Lina – Modellfotografier

Idag ligger jag deckad tyvärr. Har haft så fruktansvärt ont i halsen i natt, vet inte när jag hade så ont sist, usch! Vill inte vara sjuk!! Men de är inte så mycket att göra…bara att kurera sig. Så jag sitter inlindad i en filt, dricker te och ser film. Så kommer jag tillbringa min dag.

Tänkte i alla fall att jag skulle dela med mig av två foton från lördagens fotografering, kommer komma många fler så oroa er inte! ;D

Vad tycker ni om dom?

Lina Di Moda fotografering porträtt modellLina Di Moda fotografering porträtt modell

Makeup: Adina – Modell: Lina – Foto: Jag

14 Comments

 1. by william on September 24, 2012  1:55 pm Reply

  fina:D & vad är en bra storlek på en reflexskärm för modellbilder. och vilken är bäst av vitt, silver, guld för modellbilder:)???

 2. by ALMAS on September 24, 2012  5:22 pm Reply

  superfina verkligen!

 3. by elin. on September 24, 2012  6:16 pm Reply

  Hejsan!
  Fin blogg, lust att kika in min? :)
  Kram!

 4. by Lilly (Sandra) on September 24, 2012  9:19 pm Reply

  Den var riktigt gott :)

  Krya på dig :)

  Vad skulle du vilja läsa om i min blogg ?
  Kram

 5. by Christmas Dreams on September 24, 2012  10:25 pm Reply

  Sv: tack! Det är superkul att läsa sånna ord! :)

 6. by diys on September 25, 2012  11:48 am Reply

  krya på dig! och väldigt fina bilder

  sv: okej! tack så mkt för alla fototips du! betyder väldigt mkt för mig...

  ja, jag är ju total nybörjare så, ah.. A har jag börjat testa nu i alla fall. men har bara kört på störta bländaren (minsta talet) för jag hört att det ska vara bra och ge suddiga bakgrunder. Vad händer om man minskar bländaren?:D

 7. by c on September 27, 2012  10:34 am Reply

  Hejhej! Skickade iväg ett mejl via din hemsida men har ingen aning om jag skickade rätt eller om det kom fram haha! Vi är i alla fall två modeller som undrar om du skulle vilja göra en tfp med oss precis som med Lina? Utlandsresor verkar vara på gång och vi skulle båda vilja bredda våra portfolios lite innan dess!

  Ha det fint!

  • by Frida on September 27, 2012  11:53 am Reply

   Givetvis är jag det, har skickat iväg ett mail till dig! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.