Spralliga Sandra och Andreas

En vacker dag i mitten på juli så fotograferade jag ett par som bestämt sig för att rymma. Vi möttes upp vid Stockholms stadshus och gick vägen upp till inskrivningen för vigseln. Jag fick den stora äran att vara ett av deras vittnen, vilket kändes kul.

Sandra och Andreas var ett himla mysigt par. Dom var så lättsamma, harmoniska och att få fina fotografier på dom var inte någon utmaning. De skrattade, kelade och hade det allmänt mysigt, vilket jag hoppas framgår genom bilderna.

Jag fotade under vigseln och efteråt skålades det i champagne vid vattnet nedanför stadshuset. Jag fotograferade dom med stadshuset som bakgrund, men även vid vattnet och i ett lite grönare område bakom stadshuset.
Ni får här se ett gäng bilder, resten finns på hemsidan som vanligt!

Säg gärna vad ni tycker!

Bröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och AndreasBröllopsfotografering Sandra och Andreas

8 Comments

 1. by Mathilda - PHOTOGRAPHS on September 20, 2012  3:21 pm Reply

  sv: Åh, kan det kanske varit att kommentaren aldrig kom fram riktigt (eller glömde jag kanske skriva när jag lade till?) :/ Jag kollade hur som helst igen, och visst följer jag dig. :)

 2. by BeQ on September 20, 2012  5:52 pm Reply

  Du tar superfina bilder! :3

 3. by Neha on September 20, 2012  7:23 pm Reply

  Fina bilder:D

 4. by Zinja on September 20, 2012  9:26 pm Reply

  Vad fina kort!

 5. by DesignAndStuff.se on September 21, 2012  1:59 am Reply

  Hehe, lite rolig bild den sista :) Grodposen ;) superfina kort i övrigt

 6. by ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! on September 21, 2012  7:18 pm Reply

  så himla fina bilder :D

  - hihi visst kan vi följa varandra via bloglovin! Du har ju så fina bilder!! Har lagt till dig som nr. 35. Säg till när du lagt till med :D

Leave a reply

Your email address will not be published.