Those who are dead are not dead, They’re just living my head

Det har varit en tung vecka, min kropp mår inte så jätte bra, jag sover sjukt tungt och pallar mig knappt upp på morgonen, jag har ruskig halsbränna (jämt!), huvudvärk…ja, ni vet… livet är inte alltid lätt ;)

Men trots de så känns livet ändå helt okej. Jag minns min fina lurviga vän med kärlek och lycka. Så det börjar känns bättre.
Jag har många fina planer som jag sitter och klurar på. Till exempel så ska vi nu påbörja vår första renovering i nya lägenheten, spännande! Och på lördag är det 90-tals fest (finns inte en chans att vara snygg i det modet :P ) som min vän Lina ska ha som 25 års firande. Kommer bli toppen! Får se om jag fotar något, kanske kan visa här sen, beroende på om folk skäms för sina kostymer eller inte, hehe.

Här kommer två foton på världens finaste Noah från midsommar när han var hela 10 dagar gammal. Jag tycker han är så himla söt på andra bilden när han skriker åt pappa som gör något fel ;) och på första bilden ser han så mysig ut. Vill bara gosa in mig med honom. Min fina brorson!

Barnfoto Noah 10 dagarBarnfoto Noah 10 dagar

4 Comments

  1. by Malin on September 7, 2012  8:26 am Reply

    han är ju för söt!

    • by Frida on September 7, 2012  8:40 am Reply

      Visst är han!? :D

Leave a reply

Your email address will not be published.