Tomheten

Rambo hund fotografi

I kväll så ska jag åka till svärföräldrarna och umgås lite med dom, äta god mat som vanligt och bara vara där. Kommer bli mysigt :)
Dock alltid väldigt tomt nu när det inte kommer någon lurvig glad sak och hälsar på en när man kommer. Blä! :(

Känner mig fortfarande rätt hängig på grund av förkylningen, men försöker ignorera det och njuta av helg. Har ni några roliga planer för helgen? :)

1 Comment

  1. by diys on September 30, 2012  8:30 am Reply

    snyggt som fan! :D men rätt stort bländartal där va? :D och... jag har faktiskt en till fråga, på min kamera (och säkert din) finns det : "+/-" . jag brukar höja och sänka på den när jag fotar ibland, är det bra eller dåligt? :D vet att det ändrar ljuset på något sätt, men inte riktigt hur :D haha

Leave a reply

Your email address will not be published.