Fullspäckad fotodag

Idag är en fullspäckad fotodag. Jag har först två olika gravid fotograferingar som kommer bli grymma. Jag hoppas verkligen det här fina vädret håller i sig! :)

Och på den andra fotograferingen kommer jag ha en gammal vän, som jag inte träffat på år och dar, som assistent och efter fotograferingen så ska vi ha en liten fotokurs då hon behöver lite tips och hjälp med sin nya kamera. Det blir min första fotokurs som jag håller, men de kommer bli riktigt kul! och väldigt roligt att träffa henne igen efter så många år! :D

Ha en fin söndag allihopa!

Modellfotografering Lina

Fotografi från modellfotograferingen med Lina

4 Comments

 1. by william on October 10, 2012  12:03 pm Reply

  så söt bild.d

 2. by vasses on October 11, 2012  8:04 pm Reply

  Åh älskar denna bild så himla fiiin! :)


  Skulle vara så kul om du ville vara med i min tävling som jag har nu på min blogg :3

 3. by Fotokatalogen on October 19, 2012  5:01 pm Reply

  Vilken underbar bild du fått till.

Leave a reply

Your email address will not be published.