Lite dirty dancing

Bankok soluppgång

Soluppgång över Bangkok 2007.

Det blev en riktigt skön helg, helt utan blogg, men det behövs ibland också. :)

Lördagen tillbringades med att fota familjeporträtt på min kära bror, svägerska och bästa brorsonen. Vilket var väldigt kul. Tyvärr så regnade det hela dagen så vi fick hålla oss inne, men det blev bra i alla fall! :)
Sen tillbringade jag eftermiddagen hos mina föräldrar, pratade och umgicks. Diskuterade även mitt hårddisk problem med pappa och lösningen blev att jag har köpt en server, som min hårddisk går att koppla in i hoppas vi. :) Så snaaart återkommer mina bilder förhoppningsvis!

Gårdagen var underbar! Jag sov länge, vilket var behövligt. Sen lite shopping och sen in till stan med mamma och svägerskan för att se musikalen Dirty Dancing och sen äta middag. Showen var riktigt bra och en underbar eftermiddag med bästa tjejerna i familjen. :)

Hoppas er start på veckan har varit bra!

5 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.