Början på julen

Familjefotografering

Tänkte att jag skulle dela med mig denna söta bild på min underbara brorson Noah och värdens bästa svägerska. Visst är dom söta? :D Även om man bara ser bakhuvudet på Cicci ;) hehe!

Har precis varit ut på en långpromenad, slängt in en tvätt i tvättmaskin och ska sätta mig och redigera lite bilder. I kväll ska jag gå hem till mamma där jag ska möta upp Cicci och vi tre ska julbaka. Så himla mysigt! Ska ta med kameran och försöka få något kort på julstöket. Första gången på länge jag kommer lyssna på julmusik, men det är ju ett måste när man julbakar! Och de är ju såå mysigt!

Har ni några mysiga jultraditionen inför julen? :)

2 Comments

  1. by Jonna Erlandsson on November 21, 2012  8:18 pm Reply

    sv: Ja men eller hur :/ Tycker dock det känns lite tråkigt att gå själv så jag skipper nog hellre om jag inte hittar någon!

Leave a reply

Your email address will not be published.