Fin start på veckan… eller?

Porträtt Malin

Min fina vän Malin under vår höstfotografering.

Ännu en vecka är påbörjad.
Försov mig i morse vilket alltid är tungt! Men något konstigt är att varje gång jag försovit mig de senaste månaderna, så kommer jag alltid i tid till jobbet i alla fall, hur lyckas jag?! Imponerande är det i alla fall! :P
Men man blir lite extra seg i huvudet när man vaknar i panik. Så dagen har varit lite trög.

I kväll ska jag redigera en bild på min kära mamma som hon ska skicka i väg till jobbet, sen ska jag överföra alla bilder till datan från gårdagens fotografering och efter de tror jag det blir mys med sambon framför tv. Känns som att det behövs!

Hoppas ni har haft en skön start på veckan!

4 Comments

  1. by ylva on November 12, 2012  7:52 pm Reply

    Svar: Tack detsamma! :) Aa visst, säg till när du lagt till mig så lägger jag till dig!

  2. by Jonna Erlandsson on November 13, 2012  12:42 pm Reply

    sv: Jo har väl blivit lite så för mig med. Men märker att man når ut till många fler på facebook, många som läser bloggar är unga och de som ser på facebook är de lite äldre och de man vill nå ut till :) Så jag lägger mer energi där faktiskt. För min del är det så hehe :)

Leave a reply

Your email address will not be published.