Fredag sextonde november

GravidfotograferingGravidfotografering

Här får ni se några bilder från en av mina höst gravid fotograferingar. Fina Lina och hennes mage. Åh vad man saknar alla dessa färger på träden. Nu är det mest grått och trist ute.

Fredagskvällen är kommen! Har haft min första dag hemma idag, försökt gå igenom mitt gamla cv och uppdaterat det. Sen gick jag en sväng till mina föräldrar och hälsade på där. Ska försöka satsa på att alltid ha saker att göra på dagarna, så jag inte blir allt för slö. Finns ju lite fotojobb att göra klart, vilket känns bra. Sen har jag ju min söta lilla brorson med mamma som är hemma, så dom ska jag nog hinna träffa lite :)

Hoppas ni har en fin fredag!

4 Comments

  1. by Anneli - A'la Foto on November 17, 2012  1:58 pm Reply

    Vilka underbara höstbilder!!

    Tack för förslaget på min bild. Jag tänker mig helst bara ett ord men så tänkte jag att man kan sätta ihop dina ord och då blev det det vackra Sommarfrihet! Det gillade jag! :O))

  2. by Hanna on November 19, 2012  10:57 am Reply

    Härliga bilder, riktigt snyggt ljus!

Leave a reply

Your email address will not be published.